Det bästa diskmaskinerna att marknadsföra just nu

Det bästa diskmaskinerna att marknadsföra just nu

Låt oss slå fasta på det: Att diska för hand är det absolut värsta. Först ut, den mögliga puck till kökssvamp som alltid verkar några dagar bort från att gro ben; det är inte precis något man vill skrubba sina tallrikar med. Om det inte är nog, det rinnande vatten du använder varierar vanligtvis mellan kokande hett och bara ljummet tillräckligt för att främja den praktiska spridningen av bakterier. Kanske ännu mer irriterande än dessa mycket hanterbar uppsättning av variabler finns den stora kraftansträngningen för att behöva rengöra disken manuellt.

 

Diskmaskiner från GE

En av de bästa funktionerna hos GE diskmaskiner, är flaskan med jets i den övre korgen. Istället för den vanliga pinnar, finns det två strålar som gjorts för flaskor och andra höga föremål, vatten sprids omkring, för att hjälpa till att få ut det som finns inuti.

 

Men det finns andra bra funktioner på denna diskmaskin som lägger den på toppen av vår lista: Det har separat diskzoner, så du kan välja att bara diska toppen eller botten av insidan på diskmaskinen, när du inte har en full disk. Det finns även en 32-minuters snabbcykel, ångdisk alternativ, och en NSF-certifierad, bakterie-dödande sanerings inställning.

 

Rostfritt stål på insidan, dessutom mycket plats för olika diskföremål, och diskmaskinerna körs under imponerande 50 decibel. De är bland de tystaste diskmaskinerna för 2018, men du kan fortfarande vara glad över att det finns ett indikatorsljus, så att du vet att den är igång.

 

Flera av dessa diskmaskiner är Energy Star-certifierade, och bör inte kosta mycket i energiunderhåll. Med en rad unika funktioner, bland annat flera sätt att öka diskrengöring och torkning, är detta både kraftfulla och prisvärda diskmaskiner, speciellt när du kan hitta dem på rea. Kolla in diskmaskin test på nätet för att få fram bästa priset direkt.

Diskmaskinerna från Bosch

Det finns mycket att älska kring Bosch och deras senaste diskmaskiner, och vissa saker tar lite tid att vänja sig vid. Detta är ofta diskmaskiner av europeisk stil, så det har ett filter i stället för en kvarn för hårdare matrester, som många amerikanska diskmaskiner har. De gör även ett bättre jobb med att torka disken, mycket bättre när du använder ett sköljmedel för att hjälpa vattnet att avdunsta.

 

Energy Star-certifierade diskmaskiner använder 4 liter vatten eller mindre per cykel, och detta har Bosch dragit ner till 2,9 liter. Den årliga energiförbrukningen kommer inte att kosta dig mycket, och de är bland de tystaste diskmaskinerna på marknaden.

 

Precis som GE diskmaskinerna, har flera av dem NSF-certifierad saneringscykel och rymmer 16 plats i rostfritt stål. De kommer även med moderna paneler, som info ljus som strålar på golvet och ett tredje ställ för mer flexibilitet när det kommer till köksredskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *