Microsoft Office-paketet annonser den nya chattkomponenten

Microsoft Office-paketet annonser den nya chattkomponenten

Efter ett mulligt förvärv av populära företags chattplattformen Slack för 8,5 miljarder dollar tidigare i år beslutade Microsoft att bygga sin egen. Företaget avslöljade tidigare denna månaden Microsoft Team, och med detta team hoppas de att det kommer att dyka upp som navet för användarupplevelse på Office 365 och appar från tredje part och tjänster.

Microsoft Team, som infördes vid ett evenemang i New York, kommer att medföra en ny chatt baserad plattform som kommer att föra samman alla komponenterna i Office 365 och Skype för Business i en integrerad arbetsyta knuten till Microsoft Graph.

Allt om den nya planen för Microsoft funktionen

Microsoft Team sammanför Word, Excel, PowerPoint, Sharepoint, OneNote, planerare och Power BI i en gemensam arbetsyta. Microsoft Graph används för att dela intelligens och sammanhang bland appar och Active Directory och Office 365 Grupper används för att associera människor med information. Microsoft släppte också en SDK som gör att företag och kommersiella utvecklare att bygga kontakter, bygger på samma modell som Exchange Server-kontakter, som kan tillåta chattar att integreras bland varandra. Till exempel kan Microsoft Team integrera Twitter eller github anmälningar till arbetsytan. Liksom den nya Microsoft paketet kunde perfekt gå tillsammans med verktyg som online svensk vagtplan.

Bland annat kommer Microsoft lag överklaga till stor del på tusenåriga arbetskraft som har blivit vana vid att använda onlinechatt som kommunikation, och samtidigt minska beroendet av e-post. Slack är bland ett antal populära verktyg många arbetare har börjat använda under de senaste åren, och Microsoft anser att det har en lösning som ger säkerhet, styrning och sammanhang möjliggörs genom den underliggande Microsoft Graph, Office 365 och en stor del av dess maskininlärning ansträngningar inklusive dess nya Bot Framework och Azure maskininlärning tjänsten.

”Microsoft Team är en chatt-baserad arbetsyta där människor kan mötas i en digitalt forum för att ha tillfälliga samtal, arbete på innehåll, skapa arbetsplaner – integrerat alla inom en enhetlig upplevelse” VD Satya Nadella sade vid lanseringen händelse New York . ”Det är för att underlätta realtid samtal och samarbete med bibehållen och bygga upp den institutionella kunskap i ett team.”

Kirk Koenigsbauer, corporate VP övervaka Microsofts Office kundteam, gav en översikt över den nya chatt plattformen, säger att det kommer att läggas till Office 365 och näringsliv abonnemang i det första kvartalet nästa år. ”Det kommer att automatiskt avsättas i Office 365 och hanteras som alla andra Office 365 tjänster”, sade han.

En förhandsgranskning är nu tillgänglig tillsammans med en SDK som gör det möjligt för utvecklare att binda sina egna appar till Microsofts lag. För närvarande 70 Office 365 kontakter finns i verktygslådan, säger Koenigsbauer. Stöd för Microsoft och tredjepartstjänster kommer via planerade förbättringar av bolagets Bot Framework.

Verktygslådan kan utvecklare skapa flikar som nuvarande användare enskilda webbupplevelser inom lag, som ger omedelbar tillgång till en viss tjänst, vilket möjliggör samarbete kring att programmets innehåll. Med hjälp av Bot Framework kan utvecklare skapa robotar som tillåter individer och grupper att chatta med tjänsten genom att göra förfrågningar, samtidigt ge användarna möjlighet att aktivera meddelanden Connector.

Microsoft tjänstemän förhandsgranskas också T-Bots, som omfattar hjälpfunktioner för Microsoft Team och Who-bots, en funktion under utveckling som kommer att hjälpa individer utför intelligent upptäckt av dem med specifik kunskap baserad på deras identitet och inom ramen för sin egen kommunikation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *