Fitbit-Måste ha aktivitet tracker för 2017

Fitbit-Måste ha aktivitet tracker för 2017

FitBit är en fysisk aktivitets tracker som hjälper dig att bli mer aktiv, äta en mer väl avvägd kost, sova bättre och i slutändan, göra dig till en friskare människa. Och den gör det på ett smidigt och elegant sätt. Endast genom att sitta fast på din ena arm. FitBit introducerasded först 2008 av grundarna Eric Friedman och James Park i San Francisco. Kort sagt kan man säga att det 2000-talets stegräknare.

Spåra din aktivitet överallt

Självaste utrustning är extremt enkel. Lika liten som en klädnypa, är FitBit formad som ett klipp, som du enkelt kan glida på byxsfickorna eller på ett bh band, eftersom det är endast omkring 2 inches (5 cm) lång och ungefär en halv tum (1,2 centimeter ) tjockt.

FitBit kan inte spåra varje typ av verksamhet. Den är inte vattentät, så simning är är ingen ide. Den kan inte känna skillnad på om du bara lyft hantlar en timme, eller haft ett rigoröst yogapass. För att överbrygga klyftan, kan du manuellt logga aktiviteter via ditt webbkonto. Alternativt kan du använda FitBit smartphone app (iPhone eller Android) för att tracka din träning, liksom ditt matintag. Appen låter dig inte överföra data från din FitBit till ditt konto dock. Endast med datorn ansluten till basstation kan du göra det.

Under dagen loggar din FitBit en rad data om dina aktiviteter, inklusive antalet steg du tar, avstånd korsas och förbrända kalorier. Den är även tillräckligt känslig för att upptäcka hur kraftfull dina rörelser är, som skiljer en långsam promenad från en jog som förbrukar mycket mer kalorier.

På nattenen sätter du på dig din FitBit på ett armband så att den kan övervaka din sömnkvalitet. Den vet när du går till sängs, hur ofta du vaknar och hur länge du ligger i framstupat läge. Eller när du ligger stirrandes i taket. Stryker du omkring i lägenheten vid midnatt på grund av den där sena latten du tog efter middagen? FitBit vet definitivt.

Hålla uppgifter om allt

Klämman har en inbyggd OLED (organic light-emitting diode) som rullar nuvarande aktivitetsdata. Så om det är sent på dagen och du fortfarande har 8000 steg för att komma till ditt mål på 15.000, vet du att det är dags att komma igång, och det snabbt. En liten blom avatar ”växer” när du blir aktiv; och blir kortare om du slappar.

Varje gång du passerar inom 15 fot (4,5 meter) av din trådlösa basstation, skickar FitBit automatiskt överflöd av siffror. Därifrån går statistiken till din online-profil, där du kan ta del av information, övervaka dina framsteg (eller brister för den delen) och fördubblar härmed din hängivenhet till att komma i form.

Det finns tillräckligt med internt minne som FitBit kan lagra en hel veckas kontinuerliga data. Batteriets livslängd beräknas till cirka tre dagar, och du kan kontrollera effektnivåer när som helst genom att ansluta enheten till basstationen.

När dina data synkroniseras till ditt online-konto, har du en uppsjö av alternativ. Du kan kontrollera dina dagliga, veckovisa och månatliga statistik, naturligtvis, liksom uppsatta mål. Och du kan skapa och följa en matplan som hjälper dig att fatta bättre beslut om din kost.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *