How I met your mother...på Tinder

How I met your mother...på Tinder

Tinder är en dejtingapp som är direkt kopplad till ens Facebookprofil och används för att träffa någon att umgås eller ligga med. Från början var tanken bakom appen att det skulle vara enbart en app för dejting, men inom vissa kretsar anses det vara ”oseriöst” och används snarare som en metod för att träffa någon att ligga med. Så glöm inte att besöka Coolkondom.se.

Hur fungerar det?

Appen fungerar genom att man installerar den på sin telefon, registrerar sig på den genom sitt Facebookkonto och skriver en presentationstext. Därefter får upp andra personer som också har appen och som befinner sig inom det radie man bestämt och tillhör den eller de könsidentiteter man föredrar. Personerna dyker upp på ens skärm i appen en åt gången och då går det antingen att välja ”ja” eller ”nej”. Detta görs genom att ”swipe:a” vilket är att man drar fingret över skärmen från vänster till höger eller från höger till vänster. Om man drar till höger innebär det ”ja” och om man drar åt vänster betyder det ”nej”.
För att kunna chatta med varandra krävs det att båda valt ”ja”. När man fattat sitt beslut kommer nästa person upp på skärmen som uppfyller ens kriterier och så får man välja ja eller nej på denna också. Så fortsätter det tills man fått upp alla som befinner sig inom det radie och den könsidentiteten man valt.

Vad händer sedan?

Om två personer trycker i ”ja” till varandra och de börjar chatta med varandra kan lite vad som helst hända. Antingen så uppskattar de båda parterna samtalet och varandra, eller så gör de inte det. Om man ångrar sig, vilket man alltid har rätt att göra, kan man fortfarande välja ”nej” på personen och göra så att personen inte kan skriva till en mer.
Om båda personer gillar varandra kan de till exempel bestämma sig för att träffas och fika, spela minigolf, hänga på biblioteket eller vad man nu tycker om att göra. Om man har tur, eller otur, kanske man inleder en relation med någons mamma. Sådant som händer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *