Top Marketing Trends 2017

Top Marketing Trends 2017

Marknader kan förändras i snabb takt. Din marknadsföring taktik måste utvecklas med dem, eller ditt företag och varumärke kommer hamna på efterkälken. Förändring har aldrig varit sannare än den online- särskilt i den mobila rymden i år. 2017 ser ut att bli ett revolutionerande år för mobila utvecklare, marknadsförare och företag som har valt att dra nytta av denna långtgående teknologi.

Låt psykologi påverka din design

Det kan vara utformningen av dina webbsidor, annonser och appar, eller till och med utformningen av dina produkter. Vissa företag har kommit ut med rapporter avslöjar starka konsumenternas preferenser för vissa metoder.

Granska hur du testa och spåra

Detta är något som alla marknadsförare bör känna till, men under det senaste året (och en snar framtid), massor av nya, bättre verktyg blivit tillgängliga eller förbättrats. Med bevis på ROI är en utmaning för de flesta marknadsföringskampanjer förrän långt efter det att de har kört sin kurs, uppdatera till de senaste verktygen och metoderna kan hjälpa visa vad som fungerar när den fungerar.

Få exponering från nya källor

Kom ihåg dessa bilder vi berättat att börja använda ovan? Det är där de komma till hands. Webben är en fantastisk visuellt medium, och de flesta människor är visuella elever. För att optimera på detta faktum, marknadsföra ditt företag med unika bilder. Utöver detta, kan det vara dags att bli kreativ eller gå upp med andra företag.

Omfamna nya plattformar och hänga med i tiden

2017 ser ut att bli ett dominerande år av innovation för många stora varumärken. I den mobila utrymme, innebär detta en ännu större tryck i VR, en mängd nya Google teknik och en potentiellt revolutionerande ny enhet från Microsoft. Vad det betyder är att du måste vara flexibel. Var beredd att ändra dina appar för att passa fler hårdvara uppställningar och ligga steget före kurvan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *